Zelfbedienings-winkel

Zelfbedienings-winkel

Vanaf 1 december hebben we onze zelfbedieningswinkel weer in kerstsferen veranderd. En daarmee start de verkoop van kerststukken, en kerstkransen en andere kerstversieringen. 

Door deze lastige tijden in Corona tijd is het extra leuk om het gezellig te maken in en rond het huis. En omdat onze kerstworkshops dit jaar bij de Kleine Turf helaas niet door kunnen gaan i.v.m. de maatregelen hieromtrent, is er wel de mogelijkheid om op veilige afstand bij ons mooie kerstdecoratie’s te kopen. Afstand tot elkaar is goed te houden, en geef elkaar dan de ruimte aub (mochten er meerdere mensen zijn)

Adres: Turfspoor 165 in Lisserbroek

Openingstijden : maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 of tot zonsondergang. 

 Wil je helemaal exact  weten vanaf wanneer de kerstverkoop, bloemenverkoop of pompoenenverkoop start? Like dan onze facebook pagina, dan wordt je direct van verschillende dingen op de hoogte gehouden. En zodra de opening bekend wordt zullen we dat laten weten via de facebook pagina van: de kleine Turf :      https://www.facebook.com/dekleineturf/

 

En nog even voor de informatie compleet te maken:

  • In de maanden juni starten we met pioenen en aansluitend kunnen er weer verse fleurige veldboeketten worden gekocht. Vers van eigen land en gebonden. De verkoop is tot ongeveer september. 
  • En in september start de verkoop van pompoenen, kalebassen en sierfruit weer. Waaronder ook weer de bekende eetbare soorten. De verkoop is tot en met oktober.

Dus pak je voordeel en koop rechtstreeks van de kweker, want lokaal kopen heeft alleen maar voordelen voor iedereen.