Zelfbedienings-winkel

Zelfbedienings-winkel

Wat is er leuker dan lokale producten? 

Geen bloemen boeket die voordat ze de vaas bereiken, vele kilometers hebben afgelegd. Een veel afgelegd parcours is bijvoorbeeld: van kweker naar veiling, van veiling naar groothandel, vervolgens naar de bloemenzaak, waar je de bloemen vervolgens koopt. Haal je het boeket bij de kleine Turf dan is het puur de afstand van Turfspoor 165 tot de vaas waarin je hem hebben wil. En dat is ook nog eens voordelig voor je portemonnee.

Wil je precies weten vanaf wanneer de bloemenverkoop start? Like dan onze facebook pagina, dan wordt je direct van verschillende dingen op de hoogte gehouden. En zodra de opening bekend wordt zullen we dat laten weten via de facebook pagina van: de kleine Turf

Omstreeks begin juni starten we weer met onze voordelige en fleurige veldboeketten. Vers van eigen land geplukt en gebonden.

Dus doe uw voordeel en koop rechtstreeks bij de kweker, bij onze zelfbedieningskraam op Turfspoor 165 in Lisserbroek.

De zelfbediendings-kraam zal normaal gesproken open zijn : maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 Bij slecht weer zal de kraam wellicht wat verder van de weg afstaan. 

En nog even voor de informatie compleet te maken:

  • In september start de verkoop van pompoenen, kalebassen en sierfruit weer. Waaronder ook weer de bekende eetbare soorten.